torsdag 16 februari 2012

Skrivarkurs i London


Är hemma igen efter kursen i London. Det är det bästa jag gjort för min egen personliga del. Att gå en skrivarkurs för Ann Ljungberg och att vara i London, båda samtidigt. Härligt, härligt och fantastiskt roligt. Inte nog med att vi fick hjälp med våra alster och kom en bit framåt i skrivandet utan vi hade en god kontakt med varandra i gruppen. Jag tränade mig i att skriva sådant jag inte skrivit tidigare, läsa upp det och beundra de andras texter. En kurs som stärker självförtroendet och som har gett mig en puff framåt. Det har varit så givande att få diskutera det som jag just nu arbetar med. Vi har också fått verktyg att använda till texterna och så samtalen med Ann som betyder så mycket. Jag tar mitt skrivande på ett större allvar nu än innan jag åkte. Det är som det jag gör är viktigt och den känslan lyfter mig.
Jag är så nöjd och glad att jag var där. Så nu gäller det bara att fortsätta.

3 kommentarer:

 1. Visst var det fantastiskt! Det borde alla skrivsugna unna sig, åtminstone en gång i livet.
  /Minna

  SvaraRadera
 2. skulle du kunna skicka länk någon sida som förklarar mer vad kursen innehåller och vad den kostar och så om det går? jag är nämligen intresserad :) kram

  SvaraRadera
 3. Du når henne här
  http://www.annljungberg.se/
  Ledsen att jag inte svarade tidigare. Jag är sällan inne på den här bloggen. Har en ny här
  http://annchristinskriver.wordpress.com/
  Snart kommer jag att starta en hemsida vilket jag lär mig på internetkursen Digitala affärsmodeller som också leds av Ann och hennes affärsvänner Ann Klefbohm och Anna Åberg.

  SvaraRadera